Yönlendirilebilir Yatay Sondaj Sistemi

Yönlendirilebilir Yatay Sondaj (YYS) Sistemi, toprağa açık kazı yapmadan boru ve kabloların toprak altına döşenme işlemidir.
Yatay Sondajın her aşamasında üstten takip edilebilme özelliği sayesinde yeraltında bulunan mevcut yapılara ve şebekelere zarar verilmeden istenilen noktadan girip yine istenilen noktadan çıkmaktadır.
Topraklar Yatay Sondaj, Yönlendirilebilir Yatay Sondaj  konusunda istenilen güvenceyi verebilme özgüvenine ve tecrübesine sahiptir. 10 tondan 100 tona kadar çekme kapasitesine sahip araçlarıyla, bilgisi, tecrübesi ve en son teknolojileriyle tüm projeleri başarıyla gerçekleştirmiştir.


İnsanlar daha modern yerlerde yaşama hakkına sahiptir. Yatay Sondaj teknolojisi altyapı oluşumu konusunda önemli bir role sahiptir.

Yatay Sondaj teknolojisi ile daha hızlı ve temiz bir alt yapı oluşturma imkanımız vardır. Yatay Sondaj makinaları işlemlerin daha hızlı yürümesini sağlamaktadır. Yatay sondaj ile çevreye zarar verilmez, işlemler hızlı ve daha güvenilirdir. Topraklar Yatay Sondaj olarak yatay sondaj işlerinde Türkiye’nin bütün bölgelerinde çalışmalar yapmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder